Over Ons

SensiStep is ontwikkeld in een samenwerking tussen UMC Utrecht, Pontes Medical en Evalan. Daar waar UMC Utrecht en Pontes Medical de medische kennis en sensortechniek inbrengen, verzorgd Evalan de overige fysieke onderdelen, de communicatie, de productie en de verkoop van SensiStep.
Evalan ontwikkelt en implementeert innovatieve concepten voor de zorgsector. De producten en diensten van Evalan helpen patiënten bij het zelf managen van hun gezondheid en stellen zorgverleners in staat met behulp van betere gegevens patiënten effectiever en efficiënter te begeleiden. Tevens biedt Evalan full-service telemetrie-oplossingen aan industriële bedrijven. Lees meer over Evalan op Evalan.com
Pontes Medical is een afdeling binnen het UMC Utrecht waarin zorgproffesionals en bedrijven bij elkaar worden gebracht om nieuwe producten te ontwikkelen, te valideren en op de markt te brengen. De vraag vanuit de zorg staat hierin centraal. Ze streven naar een commerciële aanpak voor het realiseren van product innovaties voor de zorg. De nieuwe producten dragen bij aan veiligere zorg, beter betaalbare zorg, en het leveren van hoogwaardige zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt thuis.
De afdelingen “Sport, Revalidatie en Verpleegkunde” en “Heelkunde” van het UMC Utrecht zijn nauw verbonden met de ontwikkeling van SensiStep. Ze gebruiken SensiStep zowel in de dagelijkse praktijk als voor verschillende onderzoeken. De afdeling “Medische Technologie” heeft de ontwikkeling van de sensor op zich genomen en zich ingezet voor de verschillende onderzoeken met prototypes.

Volg Ons

Nieuwste Tweets

Contact

  • Adres: Sarphatistraat 638, 1018 AV Amsterdam, Nederland

  • Tel: +31 (0) 20-7790344

  • E-mail: info@evalan.com